Lördagsuppladdning inför långpass

Samtidigt som bloggar och facebookuppdateringar om genomförda långpass duggade tätt idag så innebar lördagen för mig mest en liten uppladdning inför morgondagens långpass. Jag var ute en liten lagom kall sväng, men tänkte förutom kylan på att även ljuset också påverkar en del. Och faktiskt är det ju så att vi ibland vill springa när det är ljust, men ibland kanske vill springa när det är mörkt. Som jag, Sara och Mia gjorde för ett tag sen.

Så nu blir det en lugn lördagskväll, i alla fall lugn från löpning, för imorgon hoppas jag att hela min lilla kropp är laddad för lååångpass!

Igår var det 2 månader till Boston Marathon!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Vad ska du köra för långpass imorgon? Själv eller med andra löpare?
    Vad kul med Boston Marathon!! Bara de duktiga som du kan springa där!!! Spännande!

    kram

  2. Det viktigaste är att det blir minst 25 kilometer. Farten spelar inte så stor roll. Blir jag trött, får jag sänka farten, bara det blir minst 25 kilometer. Jag springer själv, gör oftast det. Ja, Boston blir spännande!

  3. Härligt att springa när det är ljust. Även om pannlampelöpning också har sin charm. Den fjusigaste lilla snö tvingar dock mig i husarrest nu när jag är på kryckor. Igen. Mental träning får jag väl kalla avsnittet. I väntan på bättre tider läser jag om hur andra springer! Kul att ha halkat in här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *