Min energilöshet jag hade igår sitter tyvärr kvar än. Vi vet inte vad det beror på men om det skulle vara så att jag ligger lite back på kalorikontot ska jag försöka få upp detta tills vi ses på torsdag morgon.

Jag började med att springa några kilometer för att känna lite på det, finns det någon energi och känsla i löpningen idag? Nja, inte mycket, men lite bättre än igår.

Sen körde vi igång PT-timmen och jag hade varnat Hasse om mitt läge och därför hade han förberett en timme som baserades på ganska enkla övningar som främst gick ut på rörlighet och stretching.

Efter lite eftertanke så har jag en väldigt delad känsla. Samtidigt som det inte är speciellt bra just idag så vet jag ju att jag förhoppningsvis ganska snabbt kan vända på detta läge. Konditionen och snabbheten finns ju där någonstans, jag ska bara hitta fram den. Och det händer ju ibland, både mig och andra, att man av någon anledning blir tvungen till ett träningsuppehåll och det är alltid som värst att komma igång efter ett träningsuppehåll.

Det finns en del att fundera på!

Share Button