Fler löpband på gymmen?

Som vanligt snackas det en del om springandet på löpband under vintermånaderna. Som ni säkert vet springer jag en del på löpband, men är inte emot utelöpning bara för det, så som en del tycker att man absolut inte ska springa inne på löpband. Jag tycker att alla ska få träna där de tycker att de ger dem mest resultat och för min del hade jag inte fått samma resultat utan löpbandsträningen.

Och vi är ju mitt uppe i en löparvåg och en del gym har, eller i alla fall provar att ha, löpinriktade pass i någon form. Så långt har de inte kommit på mitt gym, men de har haft arrangerade löpträningar utomhus. Men nu hörde jag också talas om att de funderar på att köpa in 3 nya löpband, bara för att de tycker att det ibland är ganska många av de befintliga löpbanden upptagna. Med tanke på hur det ofta klagas på att det inte finns löpband lediga på en del gym blev jag glatt överraskad över att mitt gym funderar på 3 nya löpband eftersom jag inte märkt att alla löpbanden är upptagna speciellt ofta. Bra där Form Friskvård!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Är ständigt imponerad av att du som tränar sa mycket pa löpband kan vara sa otroligt duktig pa utomhuslöpning – hur hänger det ihop?

  2. Pilla: Ja du, det kan man fråga sig! ;-) Fast det kanske kan vara så här också, att det uppenbarligen inte är så stor skillnad på träning ute och inne. Och som med allt annat så är det ju lite individuellt vad man gillar. Jag gillar att kunna springa vad jag tror är effektiva pass för mig och det kan jag göra inne nu på vintern. Hade jag halkat omkring utomhus hade jag inte på långa vägar kunnat genomföra så effektiva träningar som jag tycker att jag kan göra inne. Så jag hoppas att det blir okej resultat nu till våren och sommaren också! :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *