Jag tror det är vanligt med en återhämtningsdag dagen efter ett långpass och många träningsprogram brukar rekommendera detsamma. Så därför sprang jag ingenting idag, men jag gick till gymmet för att styrketräna lite. Helst ska ju hela kroppen få träning men det är lätt till att de flesta passen blir löpning i någon form.

Jag har ett antal ganska enkla övningar (som jag inte vet vad de heter) som jag ska försöka köra igenom lite ibland. Tyvärr är jag för dålig på det, även om jag faktiskt tycker det är ganska kul. Jag gillar de flesta övningarna och det tror jag är viktigt om det ska bli av överhuvudtaget. Övningarna är sådana att jag ska få lie träning på bröst, triceps, biceps, rygg, mage. Benen har jag nog egentligen ingen specifik övning för i mitt styrkeprogram ,men det borde ju bli av ändå. Och visst, även om styrketräningen är bra för löpningen och allt sånt där, så är vi ju på väg mot beach 2011 också. Och vem vill inte se vältränad ut då?

Share Button