Återhämtningstisdag

Lite småtrött i benen och lite stramt på baksida lår var det lagom med två lugna träningspass idag.

Vid lunch blev det 6 mycket lugna kilometer och det vara faktiskt ett varvande mellan gång och jogg. Om jag säger att dessa 6 kilometer tog 39 minuter förstår ni att det var en mycket lugn lunchjogg. Jag avslutade passet med 5-10 minuter benstretch, välbehövligt, men jag vet inte om det hjälpte.

Senare ikväll hade jag en PT-timme inbokad och vilken tur jag hade att det inte var fokus på styrketräning idag utan snarare på rörlighets- och stretchövningar. Lite nya övningar introducerades och lite tester visade jag att jag inte är den mest rörliga atleten på gymmet, men kanske inte sämst heller.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *