Härlig morgonjogg i gryningen längs stranden i Monte Gordo vid Algarvekusten i Portugal. Foto: Snabba Fötter.

Mitt i all jul- och nyårsstress skulle jag vilja påminna alla om att inte glömma sig själva och sin hälsa. Jag tycker därför att alla löpsugna ska ta chansen och hänga med på vår Bloggvecka i Monte Gordo vid Algarvekusten i Portugal, 6-13 mars 2011. Den veckan är det fokus på löpträning med Team Stockholm Marathon och Anders Szalkai är på plats. Vid sidan om löpningen kan du också delta i en mängd andra typer av pass ledda av Friskis & Svettis. På plats finns också the one and only MarathonMia, löparglädjen personifierad och vars blogg nyligen utsågs till årets träningsblogg. Det är omöjligt att inte inspireras av henne! Vi kommer att få en fantastisk vecka i solen med perfekta träningsmöjligheter, gott om tid till mingel och diskussioner – precis som i bloggvärlden fast in real life. Givetvis ingår också en finfin goodiebag!

Skynda dig att anmäla dig här – ange koden ”BLOGG” i ”Kommentarer till bokningen” så du blir registrerad som deltagare på Bloggveckan. Du är också välkommen att gå med i Bloggveckans Facebookgrupp.

Varmt välkommen önskar jag och Petra på Maratonbloggen!

Share Button