Efter att ha kollat på hur delar av skidlandslaget drog fram med Gunde i Fångarna på fortet var jag ju bara tvungen att köra lite egen styrketräning här hemma. Det går ju faktiskt att hitta lite övningar man kan göra. Det viktigaste för mig är att hitta övningar som jag trivs med som är enkla att kämpa och verkligen ta i så det ger nåt. En del övningar har jag svårare än andra att verkligen ta i i.

Jag har medvetet tagit det lite lugnare med löpningen för att ge foten en bra chans att bli frisk. Jag vill känna mig helt skadefri när jag kör på gång riktigt igen, men det borde bli i början av januari efter en veckas skidresa. Men bara för att det inte springs så är inte det detsamma som att jag inte tänker på löpningen, för det gör jag. Och snart ska 2010 summeras och 2011 års planer publiceras.

Share Button