styrketräning på lunchen

Idag gjorde jag vad Träningsglädje gör ibland, styrketränade på lunchen. Okej, kanske en något sen lunch, men ändå!

Någon gång sent igår kväll hade jag någon idé att jag skulle komma upp till en morgonspinning idag, men eftersom jag är nattsuddare så gick det ju helt enkelt inte att komma upp så jäkla tidigt som krävs. Så det fick bli styrketräning på lunchen istället och det var inte dumt det heller. Jag känner mig kanske inte som Arnold när jag går där med mina små pinnar till hantlar, men jag brukar tänka att jag springer säkert snabbare i alla fall. Och jag har börjat tycka att styrketräningen är lite smårolig och trötthetskänslan i musklerna är väldigt olik den trötthetskänsla jag får efter ett löppass.

Och löppass, det kanske det blir ikväll, det är planen i alla fall.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. Oj, förstår inte hur många har möjlighet att träna på lunchen. Själv har jag 30 minuter …. i så fall får jag lyfta bord och stolar på kontoret :)

    Är stark motståndare till löpband. Men jag kanske måste vika mig för att få några km i kroppen när det är så halt ute som det är nu.

    Men som du skriver … det gäller att komma över spärren

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *