Idag gjorde jag vad Träningsglädje gör ibland, styrketränade på lunchen. Okej, kanske en något sen lunch, men ändå!

Någon gång sent igår kväll hade jag någon idé att jag skulle komma upp till en morgonspinning idag, men eftersom jag är nattsuddare så gick det ju helt enkelt inte att komma upp så jäkla tidigt som krävs. Så det fick bli styrketräning på lunchen istället och det var inte dumt det heller. Jag känner mig kanske inte som Arnold när jag går där med mina små pinnar till hantlar, men jag brukar tänka att jag springer säkert snabbare i alla fall. Och jag har börjat tycka att styrketräningen är lite smårolig och trötthetskänslan i musklerna är väldigt olik den trötthetskänsla jag får efter ett löppass.

Och löppass, det kanske det blir ikväll, det är planen i alla fall.

Share Button