är du kompis med magen?

När jag kom hem igår var jag hur seg som helst samtidigt som jag hade en massa att göra så av alla möjliga anledningar blev det inget tränat. Men idag har det spruttit (heter det så) i benen nästan hela dagen och jag har varit sugen på att få ge benen lite träning. Men magen var tyvärr inte lika träningssugen som benen. Magen har bråkat med mig till och från hela dagen och gjort sig påmind på olika sätt. Det blir lätt att jag undrar om jag håller på att bli sjuk, men samtidigt tror jag inte det. Jag hoppas helt enkelt att hela kroppen är redo för träning imorgon!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Usch det är svårt det där med magen…jag ogillar skarpt när den krånglar! Ibland kan det ju helt enkelt bero på att man ätit något som inte var 100 bra (även om man inte kan komma på vad det är), men samtidigt är det ju ganska ofta som det är magen som krånglar som ett tecken på att kroppen är lite i obalans och kanske är en förkylning på gång.
    Men jag hoppas att magen har slutat krångla och att du är piggar idag :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *