Det gick ju (efter 5 minuter) bra att springa igår och jag kände ingenting i vaden. Idag kunde jag ana en liten trötthet i vaden någon enstaka gång när jag gick. Därför blev det bara ett styrketräningspass på gymmet idag.

Jag tror nog att det ska gå att komma igång med styrketräningen, men det gäller att inte glömma de övningar som gynnar löpningen och inte bara tänka på beach 2011. Och sen ska jag ju hinna springa också…

Jag fick en fråga om jag ändrat något i träningen efter min vadskada i våras. Bra fråga, som jag egentligen inte tänkt så mycket själv på. Konstigt kanske, men så är det. Men den stora ändringen i träningen, som jag ser det med tanke på vaden, är att jag stretchar och tänjer vaden och benen i övrigt mycket mer nu än tidigare. Men det kan fortfarande bli bättre.

Share Button