Ibland går det inte precis som man tänkt sig. Jag är just nu i någon form av uppstartsskede inför att börja träna lite mer strukturerat efter en lite lugnare period under sista veckorna. Så egentligen gör det inte så mycket, men senaste dagarna har inte riktigt blivit som det var tänkt.

Igår blev det ”bara” 8 km distans i strax under 5 min/km. Tänk att en fart på över 30 sek/km långsammare än vad jag springer maran på kan kännas småjobbigt i 8 km!

Idag blev det ingen löpning alls men ändå ett välbehövligt stretchpass som faktiskt blev ganska ordentligt, även om jag bara involverade benen. Jag skulle nog behöva en PT bara för att stretcha.

Men imorgon har jag en annorlunda grej på gång som jag hoppas går i lås. Den blir kul, kanske lite jobbigt och förhoppningsvis bra för framtiden.

Share Button