Trots att mörkret hade kommit till stan igår när det var dags för dagens andra pass lyckades jag på något konstigt sätt samla mina krafter för att byta om och komma utanför dörren. När det precis har snöat så att slasken ligger kvar i mörkret blir det inte direkt lättare att komma på vilken runda jag ska kuta. Men, jag lyckades trots allt pussla ihop det ganska bra och det blev en sträckning jag aldrig har kutat tidigare.

Egentligen är jag ganska nöjd med passet, det flöt på ganska bra och när man kutar runt ute i gammal slask i novembermörkret kanske man inte ska ha så stora krav. Men samtidigt är det ju så att med alla de kläderna man har dragit på sig så känner man sig ganska påbylsad. Och när jag har för mycket kläder på mig, även om det krävs för att inte frysa, är det lätt att det känns segare och jobbigare bara på grund av kläderna. Lagom mycket kläder är en balansgång jag måste lära mig i vinter.

Precis hemkommen och trött efter dagens andra pass

Slappa lite i schyssta understället är inte fel

Share Button