Ibland finns det mer eller mindre seriösa tävlingar och utmärkelser i bloggvärlden och nu har precis Årets Träningsblogg blivit utsedd. Jag är inte speciellt involverad i sånt här men jag tycker det är bra om det blir en värdig vinnare som verkligen bloggar om sin träning och inspirerar mig och andra istället för någon ”fikabloggare” som ibland visar upp ett träningsplagg, ja ni fattar skillnaden.

Och nu är jag nöjd, för i år blev det en riktig träningsblogg som tog hem utmärkelsen Årets Träningsblogg, nämligen den eminenta inspirationskällan MarathonMia. Mia har ofta sanslösa utmaningar på gång och visar gång på gång att ingenting är omöjligt, även om utgångsläget inte alltid är det bästa. Samtidigt hjälper hon på olika sätt många andra i sina utmaningar. Om ni har missat Mias blogg så kolla in bloggen och bli inspirerade.

GRATTIS MIA!!!

GAX-Staffan, Mia och jag inför en bloggjogg Foto: Petra Månström

Share Button