snabba fötter i boston marathon

Nu äntligen är det klart, det definitiva beskedet har på riktigt nått Sverige och Halmstad. Jag har fått klartecken att jag har kvalat in till Boston Marathon i april.

På nåt sätt har jag trott och hoppats på detta ett tag; först trodde jag det var lugnt, men jag fanns inte startlistan, men när jag ringde dit sa de att det skulle vara lugnt. Nu finns jag i resultatlistan och idag kom det för mig otroligt snygga kortet!

Den mest fullständiga bekräftelsen jag kan få från Boston Marathon!

Självklart ser jag fram emot Boston Marathon och nu kommer jag förhoppningsvis lite längre fram i startledet med hjälp av mina 2.57 i Berlin. Att jag nu är ganska motiverad passar väldigt bra, så nu är det bara att börja planera träningen för nya stordåd 2011. :-)

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Härligt! Känns lite fel att säga ”grattis” innan du ens har sprungit, men…äsch, grattis till platsen! Se nu till att klä dig lika utmärkande som Szalkai på maran igår så att man ser dig på tv… ;-)

  2. Tänk nu inte för mycket på hur du ska planera träningen så att du glömmer att träna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *