Denna veckan började träningen tidigare än vanligt. Redan på måndag lunch var jag ombytt för att vara med på funktionell cirkel på gymmet. Ja, det finns faktiskt ett pass som heter så och ja, det var Sara som drog med mig.

Det var ett stationsbaserat pass där man varierar övningarna mellan att använda ett redskap för träningen eller att bara använda kroppen som enda redskap. Ett allmäntränande pass helt enkelt. Jag blev lite varm det blev jag och hade jag inte blivit det hade jag fått skylla mig själv. För på den här typen av pass tycker jag det oftast är hur aktiv man själv är som gör att man blir varm, inte övningarna i sig. Om det blir fler gånger för min del på detta passet? Ja, det kan jag tänka mig. Stationsbaserad träning rullar på ganska snabbt så vips så är passet slut.

Jag kan också erkänna att jag inte riktigt klarade av min egen utmaning för helgen jag skrev om tidigare. Jag gjorde en del övningar, framförallt sit-ups, under reklampauserna på TV i helgen som gick, men jag gjorde inte det i hälften av pauserna. Men trots det är jag ganska nöjd, för jag gjorde väldigt många fler sit-ups än om jag inte hade haft min egen lilla utmaning. Inte så att sexpacket är lika perfekt som det varit, men snart så! :-)

Share Button