Det är en lugn lördag med finfint väder i Halmstad. Efter en lååång sovmorgon och en sväng på stan med fika och shopping skulle det tränas. Det kändes helt naturligt och jag hade inga problem med att svida om och ta mig ut. Sara skulle också ut och slingorna på Galgberget blev det naturliga valet.

Det är allt lite kallt i början, men det går över. Och det måste jag komma ihåg framöver, det kanske blir lite kallt i början, men det gör inget, för det går över. För att synka med Saras plan så blev det en 8-10 km på 40-45 minuter i skön fart. Även om kraften inte riktigt fanns i benen så kände jag mig lätt i kroppen. Det kändes helt okej att inte springa på asfalt och jag tänkte snarare att det var skönt att springa på slingan och att underlaget är riktigt bra. Här kommer jag nog hänga i höst!

Jag fick också en tanke på ”gamla” Berlin marathon och jag kände hur jag sprang runt med ett leende på läpparna när jag tänkte på mitt lopp och resultatet. Positiva tankar är viktigt och jag ska försöka ta tillvara på dem nu framöver. Det här var ett perfekt pass för idag och jag är nöjd med det. För jag tycker inte att alla pass behöver vara skitlånga eller gå skitfort för att vara bra pass! Vad tycker ni?

Stylad bild för kameran!

Lite mer jag!

Lite champagne innan grymmaste restaurangen, Pio!

Share Button