Sista hela träningsdagen i Portugal skulle avslutas med ett lätt distanspass. Ett lätt distanspass kan ju vara lite vad som helst, beroende på vem man frågar. Och eftersom vi var ganska många hade vi säkert fått ganska olika svar, kanske från 4.30-fart till 7-fart, vad vet jag. Lätt distans för någon kan alltså betyda snabbdistans för någon annan.

Hur som helst, vi drog till den västra skogen igen och väl där blev det bestämt att det skulle bli 9 kilometer. Jag tog det väldigt lugnt så för mig blev det faktiskt en lätt distans och det kändes också lagom i eftermiddag. Vi får se om det blir någon träning imorgon innan hemresan och i så fall vad. Det kommer hur som helst bli en lugn avslutning på helgen, kroppen kan behöva lite vila. Sen blir det till att ta fram lite motivation, ta nya tag och planera lite för hösten.

Share Button