Min nya idé den här veckan är att försöka vara med på lite mer pass som innebär styrka och rörlighet. Jag började redan i morse innan frukost med ett 30 min långt pass som jag tror skulle vara styrka och rörlighet och det var ganska mycket mage men inte så mycket stretch. Och herregud, det var inte igår jag besökte ett sånt pass. Ibland säger man ju att man blir bra på det man tränar och att man kanske ska träna det man vill/behöver bli bättre på. I så fall borde jag lägga ner löpningen denna veckan och bara vara med på såna här pass, för jag var urkass. Det svåra och jobbiga i kråksången är att jag har ganska svårt att motivera mig för att vara med på pass som jag är dålig på, även om jag vet att jag behöver det.

Trots morgonens pass med rörlighet, eller orörlighet, var jag med på ytterligare ett pass vid lunchen. Samma koncept, fast 1 timme långt och utomhus i solen. Det var samma ledare som på morgonen och hon verkade inte ha några problem att köra liknande pass igen. Hoppas i alla fall att jag tar henne på maran…

Svenska landslaget i rörlighet? Kanske inte… Foto: Petra Månström

Share Button