Efter en flygning till Stockholm igår, 2-3 timmars sömn, upp och till Arlanda svintidigt imorse är jag nu ganska trött. Okej, jag slumrade kanske några få små stunder på flyget, men det var inte direkt någon natts skönhetssömn som jag känner att jag skulle vilja ha.

Det är ganska varmt och skönt i Monte Gordo och allt är sig likt. Efter ett informationsmöte med samma ”gamla” vanliga info var det dags för veckans första träningspass. För mig var det inte helt oväntat en liten joggingrunda på 8 km. Szacke kommer först imorgon så än så länge känns det som det inte riktigt börjat, men det kommer. Och jag kände mig faktiskt ganska seg idag, på första passet efter maran i söndags. Hoppas det beror på resan och sömnbristen och inte att jag tappat formen.

Klart man behöver fylla på med lite sportdryck efter passet

Share Button