Om några timmar går flygbussen ut till Arlanda och sen bär det av till Portugal och Monte Gordo igen för ett nytt träningsläger. I vanliga fall skulle jag nog gått in i 6 månaders vinterdvala nu, men jag ska försöka korta ner vinterträningen till färre månader. Detta genom att förlänga hösten med lite mer träning och detta träningsläger är inte bara för denna veckas träning, det är en motivation och inspiration för vinterträningen också.

SvD-Petra är också med på resan, men utöver Petra känner jag ingen mer ”deltagare”. Men Szacke är också där och jag ser fram emot att få lite mer tips och hans löparglädje kommer förhoppningsvis smitta av sig på samma sätt som den gjorde när vi tränade ihop på förra lägret i våras.

Och nu när det gick så pass bra som det gjorde i Berlin så gäller det att smida medan järnet är varmt. Det är nu jag ska vara nöjd över mitt resultat samtidigt som jag ska försöka fundera ut hur jag ska kunna bli ännu snabbare. För snabbare ska jag bli!

Share Button