hög tid för anmälan till varvet

Om ni har tänkt att springa Göteborgsvarvet nästa år är det hög tid att anmäla sig nu. Även om det är toklång tid kvar till denna tvåmilarunda i Göteborg håller loppet på att bli fullt. Jag vet, det känns konstigt, men så är det. Bättre förr när man kunde anmäla sig någon gång efter nyår. Men arrangörerna är ”smarta”, de höjer anmälningsavgiften ganska ordentligt nu och kanske är det därför många passar på att anmäla sig. Men det känns konstigt att man måste anmäla sig till Göteborgsvarvet som går i maj, tidigare än man måste anmäla sig till Boston Marathon som går i april.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. Kan man springa Gtbvarvet en vecka innan Sto-Mara? Det känns inte så bra… för mig i alla fall! :(
    Vad tycker du?
    kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *