Även om det ibland är helt okej väder och värme mitt på dagen så märker man att det börjar bli lite kallare. Jag springer gärna omkring i shorts och t-shirts men nu börjar det bli så jag måste springa runt i lägenheten och leta efter löparkläder för hösten. Var är tröjan, tajtsen, jackan, västen, osv. Vad är i tvätten, vad luktar illa eller vad kan jag ha en gång till. Det är så mycket enklare på sommaren. Nu är det ofta en fråga om jag kommer att frysa eller inte, hur mycket måste jag ha på mig? Kan ske ska jag frysa i början för att bli lagom varm senare än lagom i början och tokvarm mot slutet?

Så jag gillar enkelheten med sommarens träningsoutfit. Men samtidigt är det ju ganska kul träningskläder och skor också. Men om jag skulle köpa de kläder och skor jag vill ha, då skulle jag bli urfattig. Och då ska löpning ändå vara en billig idrott…

Share Button