Jag kom hem halvsent från att ha varit på jobb i Sthlm igår kväll, men planerade och laddade för att ändå komma ut på ett okej, gärna lite längre pass. Jag till och med blottade mig om det på bloggen, hemskt, men det kanske funkade.

Jag var inte jättepigg när jag kom hem och var tvungen att vänta ett tag efter maten innan jag kunde ge mig ut. Klockan hann passera 7 innan jag kom ut, men jag kom ut. Det blev inte någon runda utmed strand och strandskog idag. Jag fick för mig att jag gärna ville se andra som också var ute och joggade och valde därför lite säkra kort. Jag började med långa rundan utmed Nissan och sen upp på Galgberget där jag först tog långa och sen korta varvet.

Jag hade dagen till ära musik i öronen (som stannade kvar där tack vare bandanan). Och jag vet inte om det var tack vare musiken, men jag kom ganska snabbt in en ganska skön rytm och det rullade på ganska bra. Kanske inte så fort, men behagligt bra och det var nog det som var meningen.

Jag hade ingen klocka på mig, jag vet inte hur mycket den var när jag stack ut eller kom hem, så jag har ingen aning om hur länge jag var ute. Men jag kan tänka mig att det kanske blev 1.15 kanske. Det kanske inte blev det perfekta långpasset, men jag får trots allt vara nöjd.

Dags för bandana igen!

Share Button