Idag har jag inte tränat, bara försökt ladda upp för imorgon. Starten för tokstollarna (som jag på något konstigt sätt är avis på) som ska springa 24 eller 48 timmar startade tidigare vid lunch. Sen de startade har jag emellanåt gått in och kikat hur det går för dem. Trots att man egentligen inte vet nåt, inte ser nåt, så är det lite kul att se hur siffrorna ändras ibland.

Jag har packat en väska, men det var mest i form av att jag slängde i lite av varje, eller ganska mycket av varje, bara för att man aldrig vet nåt om vädret. Hade jag inte tänkt alls hade jag nog bara slängt ner ett par shorts och en t-shirt.

Jag tror jag kör lite på taktiken att det löser sig, för min del är det ju trots allt ”bara” 6 timmar. Men jag är lite nyfiken på hur det blir i starten, kommer alla rusa iväg som fasen eller vet alla sin fart direkt, redan första varvet? Och när vi startar går 48-timmarslöparna in på sitt andra dygn. I och med att vi startar har de gjort halva tiden. Att efter 24 timmar ha halva tiden kvar vet jag inte om jag lockas av, men man ska aldrig säga aldrig.

Share Button