Veckan började bra med ett 25 km långpass i måndags och jag började för mig själv tänka att det skulle kunna bli en 10-mila vecka och en bra vecka för fortsatt träning mot Berlin Marathon. Efter igår lördag hade jag 8 mil och alltså alla möjligheter att komma upp i 10 mil. Men nu är det söndag kväll och jag vet knappt var dagen tog vägen, alla (2) försvann och nu sitter jag här framför datorn och det lär inte bli några 2 mil ikväll. Ja, ja, 8 mil är mer än inget.

Ikväll blir det alltså inte en meter löpning, men jag ska försöka stretcha lite här hemma istället. Stretcha behöver jag säkert och vem vet, jag kanske gör en och annan sit-ups också.

Imorgon börjar en ny vecka och jag får försöka igen. 10 mil är ganska mycket. Det krävs en del längre pass samtidigt som jag inte får ta det lugnt för många dagar. Men ett av de tips jag kommer ihåg att jag fick från olika håll på träningslägret i Portugal i våras var att jag måste öka veckomängden, kanske upp mot 10 mil, för att öka mina chanser att bli bättre. Det är hårda bud!

Idag var det segt!

Share Button