Ikväll tror jag det är midnattsloppet i Stockholm. Men jag ska inte springa och det är jag faktiskt glad för. Jag har gett det loppet 2 chanser men blivit besviken båda gångerna. Det har tidigare verkat som att de vill att man ska klä ut sig så det har jag gjort, men det fick jag inte mycket för. Generellt sett blir man tilldelad en plats i det startled där man borde platsa, men tydligen gäller det inte om man klär ut sig. Jag har klätt ut mig båda gångerna och båda gångerna blivit placerad i startgrupp 4. Varför ska jag springa långsammare bara för att jag har andra kläder på mig? Det borde ju snarare vara tvärtom, för hejaropen är fler när man är utklädd och då borde man ju snarare springa fortare om man är utklädd än tvärtom.

Och sen har vi det här med priser i maskeradklassen som de så fyndigt kallar den. Om de inte har vettiga priser kan de väl lika gärna låta bli att ha några. Första året fick i princip alla som fick pris övertaget i maskeradklassen likadant pris. Vi fick ett kubbspel i trä från metro. Inte något jättekul pris men i det läget spelade det kanske inte så stor roll. Men när jag sprang utklädd nästa gång och vi skulle få pris, vad tror ni vi fick då? Jo, ett jävla kubbspel i trä från metro! Hur länge ska de hålla på och dela ut samma pris till de allra flesta i maskeradklassen? Tror arrangörerna att de lockar oss att komma tillbaka och försöka få ett tredje kubbspel i trä från metro? Hur tänker de egentligen?

Låter jag bitter? Ja, det är jag när det gäller midnattsloppet i Stockholm för det är inga positiva erfarenheter jag har därifrån.

Share Button