Jag försöker ligga i ganska bra denna veckan för att komma upp i bra träningsrutin som jag behöver ha hela vägen fram till Berlin Marathon. Sen i torsdag har vi också finbesök av SvD-Petra och då ska det både tränas flitigt och njutas av staden. När det gäller träningen försöker jag också variera var vi springer någonstans.

Vi hade planerat intervaller på Sannarp, men där var (som vanligt) fotboll. Med såmånga planer som det finns på Sannarp, måste de spela på just den där det finns en löparbana runt?

Istället fick det bli Galgberget och backintervaller. Jag kan inte påstå att det var mitt förslag men vi hann knappt komma dit innan Petra sa, här kör vi, 10 stycken blir bra. Backintervaller är ingen favorit men jag tänkte att jag kan ju alltid hänga med lite och annars vänta på henne innan vi joggar hemåt. Men det blev att jag följde med på alla 10. Väldigt disciplinerade intervaller måste jag säga!

Efter intervallerna blev det ett varv på 3 km spåret innan vi joggade hemåt. Galgberget är faktiskt riktigt bra och jag är nöjd med att vi har så nära dit. Närhet till bra träningsmöjligheter som bra gym och löpområden är A och O för träningen.

Till och med jag sprang backintervaller, kors i taket!

Share Button