Jag var trött i magen idag efter gårdagens långpass, träningsvärk i magen liksom. Springer man 25 km och magen är det man är tröttast i dagen efter, ja, då behöver nog magen tränas lite. Så idag fick det blir lite återhämtningsjogg och coreövningar.

Jag följde med Sara till gymmet strax innan 8 och vi var nästan ensamma. Även om jag tycker det är synd att gymmet stänger så tidigt som 9 förstår jag dem. Tydligen finns det för dåligt med kundunderlag som vill träna mina kvällstimmar.

Jag joggade 5 km ganska långsamt men jag kände träningsvärken i magen från igår. Coreövningarna som jag fick till idag var någon övning för ländryggen, plankan för magen och vanliga hederliga sit-ups. På något sätt var det ganska kul att träna dessa muskelgrupper, även om jag var skitkass på det. Jag har nog faktiskt varit starkare i magen tidigare så det är dags att träna lite mage nu igen. 1-2 pass i veckan ska jag försöka lägga in lite coreövningar.

Share Button