Hej igen alla bloggläsare! Någon som har saknat uppdateringar på min blogg? Som vanligt har jag svårt att få till träningen när jag är på resa och inte minst när jag är iväg på fyrverkeriresa. 5 dagars jobb i Montreal i Canada och fyrverkeriet blev mycket lyckat. Efter helgen får vi reda på om vi lyckades ta en pallplats i världens största fyrverkeritävling.

Idag kom jag hem till Sverige igen. Jag är trött efter resan men tankarna har börjat samla sig vad gäller löpningen igen. Jag hade också ett långt snack med en ”gammal” löparpolare och när vi pratar motiveras vi båda. Motivation är A och O. Ikväll har vi också tittat på några avsnitt av Biggest Loser och även om det ibland är mer blaj än träning så inspireras jag av att se Bob och Jillian in action.

Det har hunnit bli augusti och sommarvärmen lämnade vi tydligen i Montreal (även om där också har regnat lite sista dagarna). Självklart vill jag inte att sommaren ska ta slut, men när den väl gör det hoppas jag att jag fysiskt och mentalt är förberedd att fortsätta träningen trots att vädret inte längre är på min sida.

Detta lilla upptaktsinlägg får vara en nystart på bloggen som hjälper mig i min träning framöver. Häng med!

Share Button