30 min 05.30

Jag är ingen morgonmänniska. Jag är inte morgonpigg. Jag gillar inte att träna tidigt på morgonen. Men nu är jag i Montreal och riggar Sveriges fyrverkeri dagarna i ändå och det är svårt att hinna med att träna. Det visste jag förstås innan och jag räknade inte med att det skulle bli någon direkt träning.

Men hotellet vi bor på är bra och det finns ett gym som har löpband. Så imorse gick jag upp 05.30 och gik ner och sprang en halvtimme. Jag var först på gymmet, men när jag gick därifrån hade några fler stackare trotsat nattens sista timmar.

Passet går inte till historien som något att komma ihåg. Men det spelar inte så stor roll, det viktigaste var nog att det blev av alls. Vi får se hur det blir med mer träning uner resten av tiden jag är här.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Nej morgonträning är ingen hit i mina ben heller, behöver äta innan ch äta typ kl 3 känns inte aktuellt! Men bra jobbat :) imponerad!

  2. Rätt tragiskt att hela samhället verkar vara uppbyggt av morgonpigga människor. Tänk om man kunde jobba mellan 10-19 istället och att affärerna var öppna till 23. Det vore något! Revolt någon?

  3. Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar om hälsa. Däribland ämnen såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *