Rubriken skulle kunna antyda att jag kört dubbla pass idag, men så är det (kanske tyvärr) inte. Jag ar helt enkelt inte bloggat lika frekvent som jag tränat sista dagarna. Gårdagens fyrverkeri har tagit lite energi men idag och imorgon har jag semester innan det bär av till Montreal och fyrverkeritävling och alltså mer jobb.

I torsdags körde jag det jag börjat kalla för stretchingpass. Eftersom jag är så dålig på att få till stretchingen avsätter jag hellre ett pass där jag mer fokuserar på det så att det verkligen blir av. Jag satte mig på en cykel på gymmet och cyklade en stund för att få upp lite värme och flås. Därefter gick jag till stretchinghörnan och körde lite av de övningarna som jag råkade komma på. Och det är ju egentligen ganska lätt, tar inte så lång tid, men jag känner verkligen skillnaden. Jag hoppas att jag kan få till detta som en rutin.

Idag blev det en mycket lugn distans på 6-7 kilometer som ändå kändes ganska långa. Det kändes inte speciellt bra, men jag kämpade emot och tog mig runt min runda. Tänk att man ena dagen kan springa ett marathon för att en annan dag få kämpa för att ta sig igenom 6-7 kilometer i lugn fart. Konstigt det där och hur ska det gå med ultraloppet i slutet av augusti som jag lite smått funderar på? Det får kanske bli 1-timmarsloppet…

Share Button