Jag bloggade i torsdags och jag bloggar nu söndag kväll. Det känns som det var ett litet tag sen jag bloggade och som ni märker ligger jag klart efter de som ibland får till 4-5 inlägg per dag. Men, men, det bjuder jag på.

I fredags blev lite oväntat en hektiskt dag med fyrverkeri och 20-årsfest och ingen träning. En jobbig fredag med lite sömn till lördag gjorde också att jag inte körde ett långpass igår som jag lite smått tänkt göra. Sara var smart nog att säga att det kanske inte var bästa dagen att köra långpass. Och det stämde, för jag kom bara ut på en kort lugn jogg på 5-6 km eller nåt sånt.

Idag var en ny dag och nya möjligheter. Nu har vi fått besök av en polare från tiden när jag jobbade i Åre men jag ska försöka få till träningen ganska bra ändå är det tänkt. Idag blev det cirka 8 km varav 5 km i form av snabbdistans på Galgberget. Det kändes ganska bra när det gäller farten men jag har lite kondis när det gäller att orka uppför backarna och efter backarna. Ytterligare ett tecken på att jag borde köra mer backpass. Men att jag nu springer en del i terräng istället för bara på platt asfalt är ett litet steg på vägen.

Min sommaruniform: T-shirt från CRAFT och shorts och skor från Adidas

Share Button