Idag hade jag planerat in att köra intervaller på tartanbanan på idrottsplatsen ganska nära hemifrån. Men så råkade Sara surfa förbi nån sajt på nätet som sa att det skulle vara en träning med folk från triathlon, friidrott och orienteringsklubben. Jag har tidigare sprungit ett par pass med en löpargrupp från gymmet som nu har sommaruppehåll så jag tyckte det lät kul och bra och testa något nytt. Så jag joggade till mötesplatsen som var ganska nära hemma.

Men det gick käpprätt åt helvete! Där var inte en käft mer än jag på mötesplatsen som var vid ingången till ett gym och simhall. Jag frågade i receptionen och de sa att de nog brukar vara där, så jag var ju rätt. Men när surfade runt in i detaljerna så hittade de nån info om att de hade bytt mötesplats och det hade de inte ändrat på hemsidan som handlade om löpträning. Så just nu har jag inte mycket till övers för dem. De verkar inte vilja ha fler att springa med när de villar bort oss nya. Men jag hoppas ändå att jag får köra med dem någon annan gång, bara jag hittar dem nånstans.

Efter det hade jag totalt tappat lusten på träning idag och det blev bara en liten omväg joggandes innan jag var hemma igen. Förhoppningsvis vill jag ta nya tag imorgon, men då är det nog bäst att göra det själv om det ska bli nåt!

Share Button