Jag har någon gång tidigare varit inne på att det ibland är svårt att få till träningarna på sommaren. Trots att man kanske har mer ledig tid så är det mycket annat man vill hinna med. Men vi gör väl så gott vi kan och bloggarna är nog också bra på att peppa till att träna även på sommaren.

På gymmen är det tyvärr tvärtom. De som gärna vill att vi ska betala en massa pengar för att vi ska träna på deras gym är inte lika uppmuntrande i att välkomna oss till träning på sommaren. Det visar de tydligt med sina sommaröppettider som inte innebär mer möjligheter till träning, snarare tvärtom. De har mer stängt mer än vanligt och det drabbar naturligtvis de som vill träna på gymmet.

Men visst kan det vara så att det inte kommer lika många till gymmet under sommaren, men det kan också bli en ond cirkel av det där. Kanske vill gymmet vara smarta och hålla mer stängt nu för att kunna göra en bättre come back efter sommaren då de brukar vilja locka med både det ena och det andra. Inte så konstigt om september och januari blir bra månader för gymmen när det kanske också blir trångt på gymmen när öppettiderna varit sämre månaderna innan.

Jag kan springa utomhus men alla har kanske inte möjligheterna att kunna springa så mycket och behöver sitt gym för att träningen ska bli av.

Share Button