Med tanke på förra helgens mara i värmen kan man ju undra om jag ska låta bli att springa i värme nu eller ska jag göra det för att vänja mig? Dagens heta träning är egentligen inget svar på frågan utan snarare svaret på ett sommarpussel. När jag sover för länge in på förmiddagen, ska träffa polare vid 5 och vill se VM-finalen i fotboll senare ikväll, ja, då blev det träning ganska mitt på dagen och ja, det var varmt.

Men, dåligt nog, så hade jag inget speciellt träningspass planerat så det blev att jag sprang iväg på en runda som blev knappa milen. Visst var det varmt, men eftersom jag inte hade planerat nåt var det lätt att anpassa farten till värmen. Och jag har ju längtat efter värme så nu ska jag vara glada att den är här, även om jag blir lite svettigare på träningen än vanligt.

Nyckelhållaren runt armen från CRAFT är jäkligt bra faktiskt!

Share Button