knappa milen i hettan

Med tanke på förra helgens mara i värmen kan man ju undra om jag ska låta bli att springa i värme nu eller ska jag göra det för att vänja mig? Dagens heta träning är egentligen inget svar på frågan utan snarare svaret på ett sommarpussel. När jag sover för länge in på förmiddagen, ska träffa polare vid 5 och vill se VM-finalen i fotboll senare ikväll, ja, då blev det träning ganska mitt på dagen och ja, det var varmt.

Men, dåligt nog, så hade jag inget speciellt träningspass planerat så det blev att jag sprang iväg på en runda som blev knappa milen. Visst var det varmt, men eftersom jag inte hade planerat nåt var det lätt att anpassa farten till värmen. Och jag har ju längtat efter värme så nu ska jag vara glada att den är här, även om jag blir lite svettigare på träningen än vanligt.

Nyckelhållaren runt armen från CRAFT är jäkligt bra faktiskt!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. För mig som löpare blir det ungefär lika mycket träning året om. Förutom de planerade passen är det lättare att lägga in spontana pass också.
    Därför är sommaren så härlig.

    Visst ska vi passa på att njuta av värmen. Vi har en kort men fantastisk sommar i Sverige och jag ska njuta trots att jag jobbar två veckor till.

    Förra året när ni var med på långlöpning efter Bohusleden så undrar jag om ni är intresserad av nåt liknande snart, i höst kanske.
    Vad tror du om Skatås all in?

  2. Mikael: I höst skulle det kanske funka. I juli och augusti känns det lite tajt med andra aktiviteter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *