Imorgon är det en vecka sen upplevelsen i Båstad Marathon. Samma kväll som Båstad Marathon fick vi också besök som idag har åkt hem igen. Både med tanke på loppet och besöket har jag inte sprungit en meter sen i lördags.

Men efter en het timme i solstolen kunde jag inte låta bli att byta om och sticka ut på en kort runda på 5 km. Och även om klockan var nästan 19 var det varmt som tusan, precis som i Båstad Marathon. Jag kom på att jag hade samma utstyrsel ikväll som i Båstad; Adidas Marathon 10, en tröja från CRAFT och ett par trekvartslånga Pumashorts.

Det var lugn jogg som gällde och jag kände inga sviter från i lördags, inte ens i tårna. När det är träningsvila blir det inte så många blogginlägg men idag när jag sprang som bubblade tankarna på olika ämnen som jag kan ta upp här i bloggen. På något sätt så kommer idéerna och de perfekta formuleringarna mycket bättre när jag springer än när jag sitter framför datorn och ska försöka klämma fram orden.

Även om vi ikväll kanske är lite sugna på att gå ut lite på stan, kanske på nya favoriten Zigges Garage, tror jag det blir en hemmakväll framför TV´n. Nu när klockan är 19.30 börjar det friidrott på TV4 Sport och efter att ha haft besök i nästan en vecka kan det bli en lagom aktivitet.

Snygga loggan upptryckt på funktionströja från CRAFT, perfekt!

Share Button