Jag gillar att se bra idrottsprofiler in action på TV och även om jag inte ligger på samma nivå som dem så inspirerar de mig. Jag är också svag för sportens årskrönika eller andra gamla idrottsliga anekdoter. Och under våren 2011 är en av mina favoritserier på just det temat tillbaka, Mästarnas Mästare.

Jag tror det blir för tredje gången som Micke Leijnegard guidar oss och deltagarna igenom de olika momenten. Samtidigt som en del moment verkar skitjobbiga skulle jag gärna själv vara med i en del grenar, både för att det verkar kul men också för att få mäta mig med idrottsliga storheter.

Och även i tredje säsongen har SVT lyckas dra ihop en del intressanta idrottsstjärnor eller vad sägs om storheter som Stenmark, Evy Palm och Billan? Jag kommer att kolla, gör ni?

Bild från SVT


Share Button