Idag är det midsommarafton och solen skiner till och med. I och med midsommar startar också sommaren på riktigt, en farlig tid ur träningshänseende tycker jag.

Hur ofta säger man inte som så att då eller då ska jag börja träna? Och sommaren är en sådan tid. När det är fint väder och man har semester, då hinner jag träna bra. Men är det inte också så att sommarens veckor och helger ofta är lite smått uppbokade innan sommaren ens har börjat? Och helt plötsligt undrar jag hur jag ska hinna med att träna när stranden, kompisarna och grillpartajet eller vad det nu kan vara, vill något annat. Det är väldigt lätt hänt att dagarna fylls med andra olika skojigheter så att träningen blir lidande istället för att träningen får lite mer tid. Det gäller att planera in sin träning och se till att få in den bland andra aktiviteter. Jag börjar själv med det idag genom att springa ett långpass ut till midsommarfirandet.

Glad midsommar alla bloggläsare!

Share Button