Kärt barn har många namn och istället för att kalla det morgonjogg eller lunchjogg kallar jag idag det för stretchjogg. En liten joggingrunda som framförallt är till för att mjuka upp kroppen och musklerna så att man kan stretcha ordentligt efteråt. Idag blev rundan 4-5 kilometer vilket absolut räcker för att bli lite varm även om det inte går så fort. Jag tycker också dessa små rundorna är ganska bra för att vänja kroppen vid löpning. Håller man uppe för lång tid så känns det nästan ovant i kroppen att börja springa. det känns lite kantigt och besvärligt och man fattar inte hur formen ska komma tillbaka igen. Efter 1,5 veckas nästan total löpvila efter Stockholm Marathon kan jag känna av kantigheten.

Men det är ju lunch och jag måste äta också, vilket jag inte alltid är så bra på. Idag tackar jag Barilla för vinsten av en massa pasta och pastasås på pastapartyt på Stockholm Marathon. Jag var snabbast på att svara på frågan i vilket landskap EM i friidrott kommer att hållas i sommar (Katalonien) och för det fick jag en Barillakasse.

Tack för maten Barilla!

Share Button