Det har nu gått 1,5 vecka sen Stockholm Marathon och det är dags att blicka framåt. Visst finns det kanske lopp även nu under sommaren, men jag kan inte sikta på alla lopp jag kanske ska vara med i utan nu går satsningen vidare mot höstens begivenheter och sommarens lopp får ses som bra träningar.

Jag är tillbaka hemma i Halmstad och nu ska jag försöka hitta en bra mix av träningar som gör mig bättre än vad jag är idag (ca 40 på 10km, 1.30 på 21,1km och 3,10 på 42,2km). Har jag sommaren på mig tycker jag det borde gå som en dans. Jag ska försöka variera löpträningen ganska bra och försöka öka veckomängden jämfört med tidigare.

Och för att riktigt starta med detta lilla projekt idag ska jag försöka ta mig ut i solen i eftermiddag och springa ett pass där jag framförallt känner att jag har kul, det känns bra, jag vill göra detta, nu kör vi!!

Sommaren är på väg!

Share Button