Efter ett par dagars återhämtning och lite funderingar är jag snart igång igen. I söndags var kroppen ganska sliten men redan igår kändes det klart bättre eller nästan bra faktiskt. Jag tackar för alla kommentarer som har hjälpt mig inse att min insats på maran var helt okej efter mina förutsättningar just nu. Det är inte alltid lätt att själv se realistiskt på det och de är naturligtvis svårt att veta vad jag skulle kunna presterat om jag inte blivit skadad. Och jag tycker att alla som genomför maran gör en otrolig prestation, för det är långt, jättelångt. Men när man väl har sprungit några maror är det lätt att glömma när det bara blir tiden som ”räknas”.

Även om jag än så länge inte har gjort mitt första träningspass efter maran så känner jag mig motiverad för att satsa vidare mot nya mål. Jag har redan varit inne och kikat på lite träningsprogram på nätet för bland annat halvmaran. Och i huvudet funderar jag på vilka som måste bli mina nyckelpass framöver när jag vill bli bättre på allt från milen till maran.

Mina nästa stora mål är i höst så att jag får lite tid att träna inför dem. Men jag kommer också att försöka vara med i några lopp på vägen dit och bland annat har jag ett inplanerat om 4 veckor.

Har ni också hämtat er från maran och börjat blicka framåt?

Share Button