Ikväll är jag nöjd. Hörde ni det, ikväll är jag nöjd! Jag har en väldigt stor förmåga att tycka ”sådär” eller ”okej” när det gäller min egen insats. Men efter att jag nu ikväll körde första passet efter maran i lördags måste jag säga att jag är nöjd.

Gymmet har dragit igång med en löpgrupp som har kört några tisdagar nu och idag tänkte jag följa med för första gången. Jag hade ingen aning om vad de springer eller hur fort det springer. Men idag ville jag testa, jag ville ju bara komma ut och springa lite, röra på benen lite, så jag gick dit. Idag skulle de springa 10 km plus upp och nerjogg och även om jag kanske inte hade tänkt mig så långt idag hängde jag på. Det var lite varmt och jag flåsade en del i uppförsbackarna (vi sprang på en terrängslinga) och kanske kanske kände jag mig lite trött i magen vid något tillfälle. Men på det stora hela kände jag inget speciellt i kroppen och det tycker jag är förvånansvärt bra faktiskt.

Så nu ska jag vara duktig och stretcha lite. Det ni! :-)

Man måste fylla på depåerna när man tränat duktigt!

Share Button