Imorgon är det Stockholm Marathon som säkert är målet för många löpare. Jag har varit vid Östermalms IP och hämtat ut min nummerlapp på mässan. Träffade på SvD-Petra, Coach-Szacke, Ultra-Rune, MonteGordo-Lotta med flera. Utan förvarning blev jag och Petra också intervjuade av Jojje på Runners World och resultatet kan ni se här.

Skärmdump från Runners World

Vädret imorgon ser ut att bli bra och det borde inte bli några problem med värmen, men det är säkerligen bra att börja dricka med en gång i alla fall. Det är som vanligt också viktigt att inte förivra sig och springa för fort i början. 42 kilometer är en lång distans och det gäller att försöka hushålla lite med krafterna till den berömda sista milen.

Men även om de flesta av oss har våra mål imorgon så får vi inte glömma det viktigaste, att ha roligt. Tänk på att insupa atmosfären från både medlöpare och publik och att ni faktiskt springer ett marathon, 42 195 meter. Och oavsett hur loppet har gått så är det en skön känsla att springa in på Stockholm Stadion och springa de sista 200 meterna fullt med publik på läktaren.

Lycka till alla marathonlöpare!

Hoppas jag är så här pigg efter 42 195 meter imorgon!

Share Button