Nyinköpta löparskor från New york

Kan ni tänka er, sista heldagen i New York, när vi egentligen bara skulle fika, dricka drinkar och annat skoj och onyttigt, så råkade vi gå förbi en ny löparbutik. Och denna löparbutik hade faktiskt en av de modeller jag var nyfiken på och visst blev det ett köp.

Modellen är Adidas Marathon 10 och kändes skön på foten. Den är inte jättemjuk, men inte så stum som jag tycker Adizero Tempo är. Den ska också hjälpa steget att bli mer ”framfotlöparvänligt”, vilket jag kan behöva. Min sko i storlek 8,5 US väger 279 gram och det tycker jag är helt okej för en träningssko. Den kostade 80 US dollar, vilket är ganska bra tycker jag, trots att dollarn just nu är ganska dyr.

Jag får återkomma med lite mer utförlig rapport om skon när jag sprungit lite mer i den. Är det någon annan som har sprungit i Adidas Marathon 10?

Nya skoförvärvet Adidas Marathon 10

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Ja Jonas, jag kan på sätt och vis hålla med. På bilden ser de ganska lätta ut. I verkligheten ser de mer kompakta ut på något sätt. Jag tycker också de ser ganska hårda och stumma ut när man håller i dem. Men väl på foten så tycker jag de känns helt okej och inte alls så stumma som de ser ut. De kanske har dem på Adidas Store i Stockholm om du har vägarna förbi storstan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *