Kan ni tänka er, sista heldagen i New York, när vi egentligen bara skulle fika, dricka drinkar och annat skoj och onyttigt, så råkade vi gå förbi en ny löparbutik. Och denna löparbutik hade faktiskt en av de modeller jag var nyfiken på och visst blev det ett köp.

Modellen är Adidas Marathon 10 och kändes skön på foten. Den är inte jättemjuk, men inte så stum som jag tycker Adizero Tempo är. Den ska också hjälpa steget att bli mer ”framfotlöparvänligt”, vilket jag kan behöva. Min sko i storlek 8,5 US väger 279 gram och det tycker jag är helt okej för en träningssko. Den kostade 80 US dollar, vilket är ganska bra tycker jag, trots att dollarn just nu är ganska dyr.

Jag får återkomma med lite mer utförlig rapport om skon när jag sprungit lite mer i den. Är det någon annan som har sprungit i Adidas Marathon 10?

Nya skoförvärvet Adidas Marathon 10

Share Button