Nu är jag faktiskt hemma igen och det kanske har märkts att bloggningen blivit lite lidande på semestern. Men nu är jag hemma på egen dator igen. Sista passet i Central Park blev i lördags morgon. Även om det alltid är mycket löpare i Central Park tyckte jag det märktes att det var helg.

Precis som vanligt är det lätt till att förivra sig och köra på lite fortare än man tänkt. Så blev det även i lördags. Så jag fick aldrig riktigt till det långpass jag hade tänkt mig. Nu var förra långpasset varvet förra veckan om det kan räknas. För att få det lite längre sprang jag en sväng efter målgång, så 25-26 kilometer kan jag i alla fall räkna. Men det är ändå långpassen som har blivit mest lidande av mitt löparuppehåll. Vi får se när jag är tillbaka, men det är inte till Stockholmsmaran i alla fall.

Nu ska jag fundera på vad jag ska träna dessa sista dagarna innan årets första mara.

Share Button