Nu ska de korta tightsen bli bedömda. Jag gillar egentligen inte tights utan har mer gillat de lite lösare vinterbrallorna utan att de är fladdriga eller prassliga. Men nu har jag ändå testat korta och långa tights. Och för er som kanske sprungit i långa tights så är det helt klart värt att testa kortare knälånga tights. De känns luftigare än långa tights och blir inte lika varma och kliar inte lika mycket som långa tights kan göra. Jag tycker de är ganska snygga och ett extra plus för den lilla fickan i ena sidan. Fickor med blixtlås finns inte alltid, men jag tycker det behövs.

Jag känner mig också som en ganska duktig löpare när jag springer med kortare tights. Och den känslan ska inte underskattas. Precis som jag gillar att springa med väst har jag börjat gilla att springa i korta tights. Men beroende på väder och hur svettig jag blir så kliar det olika mycket. Och jag har inte på långa vägar kommit så långt att jag skulle kunna tänka mig att springa ett längre lopp i tights. Jag ger de korta tightsen en ganska stark 3:a.

Bild finns här.

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

Share Button