Jag kanske inte är så bra på det här med pulsklocka, gps och sånt där i min löpning, men löparskor har alltid varit ett ganska stort intresse. I Sverige tycker jag vi tydligt ser trenden att fler och fler vill springa med lättare skor, inte bara på tävling utan även ibland på träning. Jag såg fram emot att få koll runt och shoppa lite löparskor nu när jag är i New York, men har verkligen gått på pumpen, jag hittar inte nåt!

Jag har börjat gilla Adidas och hade några modeller jag ville hitta (men även bli lite glatt överraskad av andra modeller också). Men det går som sagt trögt. Jag har varit på Adidas Store långt Broadway, Paragon på Broadway, Super Runner i Grand Central Station och New York Running Company vid Columbus Circle, men inte hittat nåt kul. Jag har inga fler butiker som jag är på väg till för att hitta det jag söker så om det är någon som har tips på bra butiker förutom ovanstående fyra så lämna gärna en kommentar och berätta.

Share Button