Denna veckan ska jag berätta vad jag tycker om jacka och väst från CRAFT.

Jag fick ingen jacka att testa men jag är ändå väldigt sugen på en vit Elite Run Jacket. Den är snygg, den verkar bra och den är vit. Bara det att den är vit (och inte svart gör att jag vill ha den). Jag vet inte hur många butiker jag har kollat i eller frågat efter den i utan framgår. Svaret är att den är slut och till och med slut hos CRAFT. Att just denna vita jacka betyder väl att den är populär så jag är väl inte så fel ute när jag också vill ha den. Eftersom jag inte testat jackan får den inget betyg.

En väst har jag däremot testat och jag måste säga att det är ett kärt återseende med mig i väst. För ett antal år sen sprang jag ofta med väst och gillade det skarpt. Skillnaden mot jacka är ungefär samma som att springa med shorts jämfört med långbyxor i någon form. Det känns helt enkelt ledigt. Jag känner mig också som en duktig löpare när jag springer med väst och känslan är väl inte helt oviktig. Västen är svart med ganska mycket vita sömdetaljer. Ficka finns bara framtill bredvid dragkedjan. Jag gillar också att den är tunn och ”nätig” i ryggen. Västen är ett kanonalternativ när man inte bara vill ha tröja och inte heller ha en ordentlig jacka. Det kostar en slant, men det tycker jag en väst kan vara värd. Min förra väst hade jag mycket i flera år så den var absolut värt vad den kostade. Västen får betyget 4.

Förhoppningsvis en blivande favorit!

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

Share Button