Välkommen på inspirationskväll!

Medverkar på maratonkvällen gör från vänster ovan Ingmarie Nilsson, vinnare av Stockholm Marathon 1995, och Anna von Schenck, landslagslöpare i maraton, Ingrid Lindgren Andrén, som började löpträna för bara några år sedan, SvD:s maratonbloggare Petra Månström och Kenth Svensson som driver bloggen Snabba Fötter. Foto: Privat och Scanpix.

Tränar du för din första mara? Eller drömmer du om att någon gång springa ett maraton? Då är det här kvällen för dig!

I samarbete med Runners Store och SvD arrangerar vi en inspirationskväll i centrala Stockholm för dig som går i maratontankar. Bland annat får ni träffa följande personer:

Anna von Schenck, trebarnsmor, civilingenjör med forskarexamen och landslagslöpare i maraton kommer att berätta om hur hon planerar sin tid för att kunna elitsatsa.
Ingrid Lindgren Andrén, som började löpträna för bara några år sedan och i fjol sprang sin första mara, berättar om hur det är att börja löpträna lite senare i livet och hur det var att springa premiärmaran.
Ingmarie Nilsson, vinnare av Stockholm Marathon 1995, tipsar om hur du ska tänka och träna veckorna före loppet och inte minst hur du kan lägga upp själva loppet.
– Vi som arrangerar detta bloggar om vår träning på Maratonbloggen och Snabba Fötter och vill inspirera andra i sin löpträning. Petra Månström tränar för och ser fram emot sin första mara medan Kenth Svensson har sprungit 10 maror i Stockholm.
Runner’s Store ger dig förmånliga, maratonspecifika erbjudanden och du får provsmaka sportdrycken som serveras på vätskestationerna under Stockholm Marathon.
Efter lite information finns det möjlighet till mingel där du kan ställa dina egna frågor och passa på att ta del av de erbjudanden Runners Store har denna kväll.

Var: Runners Store, Vasagatan 16 (mittemot Centralstationen i Stockholm).
När: Onsdagen den 12 maj kl 18.30–ca 20.00.
Anmälan: Anmäl dig så snart som möjligt, men senast på tisdag den 11 maj till petra.manstrom@svd.se.
Varför: För att du ska bli maximalt inspirerad och peppad inför din första mara!
Kostnad: Kostnadsfritt!

Väl mött önskar Kenth och Petra!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

7 kommentarer

  1. Jag såg ett nytt utseende på bloggen, det ser snyggt ut. Och så projektet ovan – kul. Nu håller jag tummarna för att dina ben sköter sig! Kör Hårt!

  2. badgear: Japp, nu håller vi tummarna för att benen sköter sig!

    Coyntha: Javisst finns det plats. Du är välkommen!

  3. MarathonJohan: Tackar! Jag använder WordPress. Nybörjare på det, men so far so good!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *