Idag testar tjejerna Sport-BH så jag passar på att skriva något om ett par boxershorts jag fick och en tröja som alla kanske inte fick. Jag har alltså provat ett par boxershorts från CRAFT och jag måste erkänna att när det gäller sommarvarianten av boxershorts har jag inte riktigt kommit på grejen. Visst är det så att jag har vissa par som funkar bättre och träna i än andra, men jag har egentligen inte riktigt kommit dit att jag måste ha ett par från ett löparbrand för att det ska funka. Men, trots det, så är de jättesköna och det känns ganska lyxigt att dra på sig ett par boxershorts från CRAFT. De är ganska långa i benen och är av den anledningen lite svåra att få på och ha under tajts. Jag ger betyg 3.

Tröjan jag tänkte skriva om är en CRAFT Shift Free Pullover. Det finns många tröjor i sortimentet och visst är det så att det ibland kan vara svårt att hitta ett användningsområde för alla. Men denna tröjan är en varm skön tröja som jag inte skulle ha när jag tränar, men som jag absolut vill dra på mig efter maran för att få upp värmen. Jag kan också tänka mig att jag skulle kunna ha den om jag vandrar eller något sånt. En zip pullover med lagom hög krage och med en ficka i ena sidan, det gillar jag. Jag den en 4.

En goosie varm tröja helt enkelt!

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken
Share Button